Gerbil
gerbil webshop

WIST JE DAT?

Gerbils dol zijn op klimmen en springen. Daarnaast vinden ze het heerlijk om te graven, geef ze daarom een dik pak bodembedekking of een graafbak.

KNAAGSTEEN

Gebruik geen mineraalsteen voor het slijten van de tanden van je Gerbil. Deze knaagstenen bevatten vaak te veel calcium en zouten, waardoor ze de gezondheid van je Gerbil kunnen schaden.

 

GERBIL SPEELTJES

Een Gerbil is een speels diertje en wil daarom graag lekker spelen in zijn verblijf. Hij moet wat te doen hebben. Uiteraard moet ook hier weer stil worden gestaan bij het knagerige karakter van de Gerbil :) Er zijn heel veel leuke speeltjes voor je Gerbil verkrijgbaar, denk aan laddertjes en ander klim en klauter slpeeltgoed.

 

Houten Trappetje

gerbil webshop Gerbil ladderEen houten trappetje is ideaal als klimspeelgoed. Natuurlijk zal er hier en daar aan geknaagd worden, maar de Gerbils zullen er wel erg veel plezier aan beleven. Het is handig om een trappetje te kopen dat d.m.v. haakjes bevestigd kan worden. Hierdoor voorkom je dat het trappetje de hele tijd valt.

Daarnaast kunnen trappetjes ook ideaal gebruikt worden om delen in het verblijf met elkaar te verbinden, denk aan plateaus of een trappetje van het ene huisje naar het andere huisje. Creatief met trappetjes, leuk!

 

 

gerbil webshop Gerbil klimmuurKlimmuur

De klimmuur is één van de favoriete speeltjes van Gerbils. Ze kunnen er lekker tegenaan klimmen en ook de klimmuur kan gebruikt worden (net als het trappetje), als verbinding naar een ander deel van de kooi. De klimmuur is ook gemaakt van hout en dus kan er lekker aan geknaagd worden.

 

 

gerbil webshop Gerbil klimtouwgerbil webshop Gerbil klimtoestelgerbil webshop Gerbil klimtoestelgerbil webshop Gerbil wijnrank

 

Een van de leukste speeltjes zijn de houten boomstammetjes voor Gerbils. De houten boomstamtunnels zijn uiteraard van hout gemaakt en hebben hier en daar gaten waar de dieren doorheen kunnen klimmen. Ook kan er lekker aan geknabbeld worden!

 

gerbil webshop Gerbil boomstamtunnelgerbil webshop Gerbil staat

 

 

 

 

 

Gerbil Webshop voor al uw Gerbil benodigdheden en artikelen

Ferbi Ferplast onderdelen

 

Gerbil
gerbil webshop