Gerbil
gerbil webshop

WIST JE DAT?

Gerbils het erg leuk vinden om invloed uit te oefenen op hun slaaphuis. Knagen aan het huis is dus heel gebruikelijk

HOUT

Wat ons betreft is hout de beste optie voor een Gerbilhuis. Er kan aan geknaagd worden en is veilig voor de dieren.

TANDEN

Doordat de dieren aan het huisje knagen kunnen ze hun tandjes slijten. Dit is belangrijk voor een gezond gebit van de Gerbil.

GERBIL HUISJE

Er zijn ontzettend veel leuke huisjes voor Gerbils, maar ook hier moeten we er weer bij zeggen, let erop er gaat aan geknaagd worden :) In onze opinie is een goed Gerbilhuisje een huisje dat knaagbaar is, dus van hout.

Gerbils zijn knaagdieren en vinden het ook geweldig om aan hun huisje te kunnen sleutelen. Er wordt aan het ingangetje gesleuteld en daarna wordt een raampje wat groter gemaakt :p

Gerbil Webshop Huisjes voor GerbilsGerbil Webshop Birte GerbilhuisGerbil Webshop Gunnar Gerbilhuis

De keuze is reuze, voor welk Gerbilhuis je kiest is voor een groot deel bepaald door de geschiktheid van het Gerbilhuis, maar daarnaast zeker ook een kwestie van smaak. Donkere houttinten of toch de lichtere, met of zonder schors, laag of hoog, met of zonder lekkers :)

Gerbil Webshop Kokosnoot huis Gerbil

Gerbil Webshop Kokosnoot Huisje GerbilWat ook erg leuk is voor Gerbils, zijn de hanghuisjes. De dieren hebben altijd weer een grote uitdaging om in hun huisje te komen. Klimmen en klauteren - FEEST!

Een leuke bijkomstigheid van de kokosnoot huisjes is het een natuurlijk product is. Het is gemaakt van een echte kokosnoot en er zit zelf nog een beetje vulling in. Uiteraard kunnen de Gerbils alles aanknagen en de touwtjes doorknagen, maar tot die tijd hebben ze ontzettend veel plezier met de huisjes, het klimmen, springen en spelen.

Natuurlijk kunnen ze ook lekker in de huisjes slapen, de knusse kokosnoot huisjes zorgen voor een aangename rust omgeving voor de Gerbils, waar ze zich lekker terug kunnen trekken na een dag gespeeld te hebben.

Huisjes van plastic zijn minder geschikt omdat Gerbils eraan kunnen knagen. Uiteraard is het een kwestie van aankijken, maar de ervaring leert dat ze de huisjes toch naar eigen inzicht willen bijwerken en er aan gaan knagen. Je moet goed opletten dat je Gerbil zich niet bezeerd aan het plastic.

Dak omhoog! De Gunnar is een erg leuk huisje. Het heeft van binnen namelijk kamers. Zo wordt de natuurlijke leefomgeving van de Gerbil een beetje nagebootst.

Gerbil Webshop Gerbilhuis

 

Gerbil Webshop voor al uw Gerbil benodigdheden en artikelen

Ferbi Ferplast onderdelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerbil
gerbil webshop